.

+46 (0)46-324550 l info@lundsprofiltryck.se

Lägstaprisgaranti

 

Hos oss behöver du aldrig betala mer än nödvändigt för din profilreklam, giveaways, presentreklam med tryck.

Vår lägsta pris garanti ger dig tryggheten att alltid få produkter till bästa marknadspris.

Utöver detta har vi även en ”lägsta prisgaranti” på en mängd olika produkter i vår webshop. ( uppdateras löpande )

Produkterna som vi lämnar denna garanti är märkta med en ”Lägsta prisgaranti” symbol ovanför produktspecifikationen.

Förutom produkterna med denna märkning, vet vi att en stor del av våra produkter erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi hoppas detta gör dig trygg när du köper produkter hos oss, trygg i att du köper till de bästa priserna på svenska marknaden.

Innebörd

Om du mot förmodan, vid köptillfället hittar en identisk vara, ( produkt, volym, mått, kvalitet, leveranstid, märkmetod och material ), till ett lägre men ändå rimligt pris inklusive frakt och startkostnader, hos någon annan svensk återförsäljare av reklam och profilartiklar, matchar Lunds Profiltryck detta pris. Det enda som krävs av DIG, är att du tydligt kan styrka priset du vill att vi matchar. Detta genom offentlig websida, offert, årskatalog eller liknande. Produktspecifikation/innehåll måste framgå, för att vi skall veta at vi har identiska produkterbjudanden.

Ramavtal & kompispriser

Vi jämför gärna våra priser med de avtal du har, men kan inte utge någon generell ”lägsta pris garanti” i jämförelse med dessa, då stora inköpsvolymer ofta ger lägre pris. I många fall kan vi dock både matcha och även erbjuda bättre pris än du till och med har i dina avtal.

Giltighet

Observera att du måste kontakta oss innan du lägger din beställning! Det går alltså inte att dra av eller ge tillbaka mellanskillnaden i efterhand då beställningen redan är gjord!

Gäller endast ordinariepriser och inte återförsäljares erbjudanden och rea. Jämför oss gärna ändå

 

Jämför oss gärna!

 

Välkomna !

Team Lunds Profiltryck

000000